3 gode grunde til at forkæle din have med højbede

Sommeren er kommet til Danmark og det er nu tid til at passe, pleje og nyde din have så meget som muligt. Mulighederne er mange for din have, og det er derfor blot vigtigt at du både tænker på det praktiske i haven, samtidig med at du får nydt haven i det dejlige sommervejr. 

Lyngeshop tilbyder en lang række spændende artikler til haven, som alle er lavet til at gøre din have flot og arbejdet i haven simpel. På hjemmesiden højbede kan du se et stort udvalg af højbede, som netop er én mulig simpel løsning til din have. Ellers kan du læse med her og blive inspireret.

1. En billig løsning med mange muligheder

Priserne kan variere fra 500 kroner og opefter. Derudover kan du også købe en lang række andre forskellige produkter til dine højbede, såsom sneglekanter, tværstænger og skillevægge. 

Derudover finder du også højbede i mange forskellige størrelser og former, så du kan finde et højbed som passer til din have og dit behov. Forskellen i materiale, størrelse og design har også en indflydelse på prisen for dit højbed. 

2. God service og høj kvalitet

Hos Lyngeshop er kvalitet i højsædet, og derfor er du garanteret de bedst funktionelle produkter, når du handler hos Lyngeshop. Udover denne høje kvalitet får du også service i topklasse, da Lyngeshop har formål at tilbyde den bedste service til deres kunder. 

Inde på hjemmesiden højbede kan du finde kontaktoplysninger på Lyngeshop, som altid står klar til en uforpligtende snak om dine muligheder, eller står klar til at besvare alle dine spørgsmål om specifikke produkter.

Når du køber dine ønskede produkter på hjemmesiden, kan du få dem sendt lige til døren. Med hurtig forsendelse kan du forvente at modtage din produkter efter få dage, så du kan komme i gang med dit næste haveprojekt. Du kan også besøge deres fysiske butik og se deres varer.   

3. Mange praktiske grunde til at købe højbede

Idéen med et højbed er at forhøje dine bede, så de ikke længere er i jordhøjde, men i stedet for hæves op til omkring knæ- eller hoftehøjde.

Der er rigtig mange fordele ved at installere højbede i din have:

  • Dine højbede ser flotte ud i haven, hvor dine bede forhøjes, således at du oftest vil kunne nyde synet af dine bede fra længere afstand.
  • Når dine bede forhøjes, så beskytter du også dine bede mod dyr og vildt liv. Små dyr vil have sværere ved at nå dine bede, så du vil opleve mindre dyre aktivitet omkring dine plantede blomster og planter.
  • Højbede gør havearbejdet meget nemmere, da du slipper for at skulle ned på knæ på jorden og sidde foroverbøjet. Du kan skåne både ryg og knæ ved at passe dine bede i hoftehøjde, da det er nemmere at luge.
  • Når dine bede forhøjes får du også et bedre overblik over dine planter og bede, så du nemmere kan luge og få fjernet al ukrudt og uønskede planter. 

Læs også Hvad skal din have indeholde til sommer? hos sundhedsmagasin.dk.