4 gode grunde til at vælge Cleanshoppen

Cleanshoppen

indholdsfortegnelse

Cleanshoppen.dk er en dansk online butik, der primært henvender sig til virksomheder, der ønsker at få leveret professionelle hygiejne løsninger af høj kvalitet, både nemt, effektivt og ikke mindst online.

Cleanshoppen.dk er ejet af RV Unique ApS, der inden for den professionelle rengøringsbranche har over 30 års erfaring som leverandører. Derfor er det selvsagt, at der er tale om en virksomhed, der har styr på, hvad de laver. De ved hvad der efterspørges og hvad der tilmed er den rigtige løsning, indenfor de mange forskellige produktområder, som du kan finde på deres shop.

For at sætte Cleanshoppen.dk på toppen af markedet, er der 4 gode grunde, som du som forbruger skal vide, der gør dem ekstraordinære. 

4 gode grunde

  • For det første får du ved Cleanshoppen.dk fri og hurtig levering. Dette betyder i praksis, at der vil være gratis levering ved køb over 750 kr. ekskl. moms. Og udover dette vil du være garanteret leveringen indenfor 1-3 hverdage, fra din bestilling er gået igennem.
  • Click & Collect er en anden væsentlig fordel, som du finder hos Cleanshoppen.dk. Dette gør altså, at du som forbruger blot kan bestille dine varer, for efterfølgende selv at hente dem på deres virksomhedsadresse i Rødekro. Dette betyder også, at hvis det er muligt for dig, behøver du ikke at vente på leveringen for at modtage dine rengøringsvarer.
  • Hos Cleanshoppen.dk kan du være garanteret, at der vil være god kundeservice, hvilket i mange situationer er altafgørende, for om folk ønsker at handle med en virksomhed igen. Det betyder også, at hvis du skulle have spørgsmål, så sidder der folk klar med professionel vejledning via både telefonerne og på chatten, så du frit kan komme i kontakt med folk, der rent faktisk ved hvad de taler om, hvis et problem skulle opstå.
  • Sidst men ikke mindst finder vi nem betaling på listen over fordele ved Cleanshoppen.dk. Dette er altså, fordi der er flere måder du kan betale på, og på den måde er du også sikret, at der findes en løsning for dig.
    Du kan nemlig enten betale med alle de kendte korttyper, en ganske almindelig bankoverførsel eller sågar med MobilePay.

Så hvis du også er klar, til at gøre rengøringen nemmere for dig og din virksomhed, så er Cleanshoppen det helt rigtige sted for dig. Uanset om du leder efter rengøringsrekvisitter, handsker, dispensere, plastposer, engangsartikler eller kantineprodukter, så kan du finde dem ved at følge linket.