Er botox for mig? Læs dette først

Selvom behandling med botox er en af de ting der kun bliver mere og mere populære i takt med at lægerne og behandlingsformerne bliver bedre og bedre. Men bare fordi indgrebene bliver nemmere og arrene flottere, betyder det ikke at botox kommer helt uden risiko.

Det er specielt hos det yngre kvindelige segment at botox er i høj kurs, og det siger næsten sig selv. Unge kvinder skal ikke lede mere end 5 sekunder på apps som instagram før de bliver bombarderet med andre utroligt successfulde kvinder der selvfølgelig også selv har det – og det efterlader jo en del stof til eftertanke hos disse unge og letpåvirkelige kvinder. 

Mine læber er simpelthen så små, at de nærmest ikke er til at få øje på.,Alle de piger der får meget opmærksomhed og komplimenter har alle sammen silikone bryster – og jeg har slet ikke nogen, Hvis nu bare jeg havde en smule fylde mere på numsen, så kunne jeg måske være i de flotte bukser der – og så videre.

Overvejelser før botox

Selvom du måske virkelig er langt nede i din beslutningsfase omkring botox og næsten er 100% sikker på at du vil have det, så er det måske stadig et par overvejelser som du ikke helt har vendt oppe i hovedet, som godt kunne være med til at sætte tingene i et lidt andet lys for dig. 

Overvej situationen hvor det går galt og din operation ikke endte fuldstændig som du havde drømt om – hvad gør du så? Ville du godt kunne leve som Ikaros, velvidende om at du fløj alt for tæt på solen og brændte dine vinger og nu betaler bøden resten af livet? 

Selvom det i nyere tid ikke er ofte at en sådan operation går i vasken, så er det værd at overveje hvordan du ville forholde dig til det hvis det gjorde – mange mennesker forbereder sig desværre kun på et best case scenarie. 

Naturlige måder at få flottere hud

Selvom naturlige måder ikke kan give dig større og mere fyldige læber over natten, så er det alligevel en nøgle til bedre selvværd for enormt mange unge derude, og oftest er ønsket om at få et kosmetisk indgreb også resultatet af en præsentationskultur hvor dårligt selvværd er i høj kurs. 

Der findes også utroligt mange unge derude med en lille smule botox i kroppen, altså næsten så lidt at det ikke kan ses – det gør stadig underværker for deres selvværd.