Guide: De bedste dobbeltsenge

Hvis du er på udkig efter din nye dobbeltseng, så skal du læse med her. Vi har lavet en guide til dig, hvor vi viser dig de bedste dobbeltsenge, som er at finde på markedet i øjeblikket. Vi har gjort det nemmere for dig, når du skal ud og købe din nye dobbeltseng, for det kan være rimelig uoverskueligt at kaste sig ud i. 

Søvneksperterne har gjort alt det vigtige forarbejde for dig, når du skal ud og kigge på ny dobbeltseng. Alle dobbeltsengene som de har testet er af meget høj kvalitet – det kan vi ikke komme udenom. Dette er med til at sikre dig at du vil opnå en rigtig god søvn og ekstra komfort, når du investerer i sådan en dobbeltseng – dem kan du se her

En dobbeltseng kan holde i mange år fremover, hvis man bare vælger den helt rette og en af ordentlig kvalitet. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at tænke dig grundigt om, når du skal investere i en ny dobbeltseng. Der kan være en rigtig stor og markant forskel på levetiden på de forskellige modeller af dobbeltseng, som findes på markedet. Hvis du følger Søvneksperternes råd og anbefalinger, så går du i hvert fald ikke galt i byen ved køb af ny dobbeltseng. 

Hvad skal man så være opmærksom på

Ved køb af dobbeltseng til to personer, skal man i den grad sørge for at vælge en dobbeltseng, hvor I kan vælge hver sin fasthed i springmadrassen. På den måde kan ens kroppe få den bedst mulige støtte, som er en ret så individuel ting. 

Udover fastheden af madrassen er topmadrassen en anden faktor, der er meget vigtig for, at du kommer til at sove godt, og det er jo det, som dit valg af dobbeltseng handler om. Komfort er alfa omega, og det er vigtigt at få en god nats søvn for at kunne fungere i hverdagen. Der findes ikke noget værre end en madras som enten er får hård eller blød. Det skal passe lige præcis til din krop og behov. 

Du kan vælge mellem topmadrasser i forskellige tykkelser og forskellige materialer. Har du det ofte varmt, når du sover, er det for eksempel særligt vigtigt, at du er opmærksom på, at du får valgt den rigtige topmadras, så du kan komme af med sveden om natten. 

Venus Luna dobbeltseng er bedst i test med 100 dages prøvetid, og ikke mindst fuld tilfredshed eller pengene tilbage, hvis dobbeltsengen ikke lever op til dine forventinger.

Krone Signatur Plus dobbeltseng er bedst til prisen, og kommer med gratis levering.