Ilsø Massage er vejen frem

Ilsø Massage

indholdsfortegnelse

Ilsø Massage er en klinik der har mange forskellige filialer rundt om i hele landet. Hos dem kan du være garanteret, at møde uddannede Fysiurgiske massører, der alle ønsker at give dig den bedst mulige og personlige massage. Uanset hvilken af klinikerne du befinder dig ved, eller hvilken form for massage du ønsker dig.

Hos Ilsø Massage ønskes det, at du skal være fuldkommen tilfreds med dine behandlinger. Netop derfor er du altid dækket af deres 100% tilfredshedsgaranti.

Du kan som klient være sikker på, at kun det bedste er godt nok. Der bliver aldrig gået på kompromis med behandlingerne eller klienternes behov, uanset hvor i landet du befinder dig. Mellem de mange behandlere tæller deres samlede erfaring med massagebehandling flere tusind timer.

Som noget yderst specielt og sjældent finder du på klinikken ligeledes kompetencer indenfor personlig træning, kostvejledning og meget andet. Alt sammen ting der skal få dig til at blive tilfreds med dig selv og din krop og hermed finde den perfekte indre balance. Mange ting hænger sammen og hvis du ikke er 100% tilfreds med din træning eller kost, kan dette hurtigt gå ind og skabe spændinger og smerter i kroppen, som kan være svære at skille sig af med.

Hvidovre

Hos Ilsø Massage Hvidovre, finder du en af deres klinikker på Sjælland. Her kan du ligeledes finde et hav af forskellige behandlingsformer som blandt andet inkluderer; Sportsmassage, Gravidmassage, Fysiurgisk Massage, Oliemassage, Dybdevævsmassage, Wellness Massage og Firmamassage.

Som noget ganske særligt behøver du tilmed ikke, at vælge hvilken massage du ønsker på forhånd. Det kan nemlig være ekstremt svært, at finde hoved og hale i, hvilken massage form der passer bedst til dig og dine specifikke behov, samt den måde din krop er bygget på. Alt spiller en rolle, når du skal finde den perfekte behandlingsform. Det er noget du kan tale med din behandler om, når du ankommer til din første konsultation. Du vil her tydeligt kunne mærke, at alle behandlingerne er skræddersyet til dig og at du dermed ikke bare kommer til at modtage en massage som alle andre.

Så hvis du også er klar til at gøre noget godt for din krop, så er det bare med at komme igang. Ved at følge det ovenstående link, vil du kunne læse mere dybdegående om hver enkel behandlingsform og derved, måske, få et klarere billede af, hvad du som klient ønsker hjælp, vejledning eller rådgivning til