Skal dit næste hjem være i Århus? Så find en bolig på Århus Ø

Skal dit næste hjem være i Århus?

Går du og drømmer om at slå dig ned i Smilets by? Så bør du helt sikkert læse med her. Det kan nemlig være en jungle at finde rundt i boligmarkedet – og særligt i de større byer, som Aarhus, går det rygende stærkt. Ofte er lejlighederne afsat til anden side, inden man har nået at overveje situationen grundigt. Eller også er priserne fuldkommen horrible, hvorfor det ikke er realiserbart. 

Dog findes der heldigvis gode råd for dette. I øjeblikket findes der nemlig Ledige boliger Århus Ø

Kender du Århus Ø?

Det er heller ikke længe siden, at jeg første gang stiftede bekendtskab med Århus Ø. Inden da havde jeg blot hørt navnet blive nævnt men uden nogen fornemmelse af, hvad det i virkeligheden dækker over. 

Aarhus Ø har, foruden deres ledige boliger, også det såkaldte Domen. Med andre ord er Domen et hus fyldt med aktiviteter og hvor både fællesskab og bæredygtighed dyrkes. 
Det flotte, arkitekttegnede hus er i sig selv et besøg værd! Oplev stedet hvor medborgerskab, sammenhold og fællesskab dyrkes. 

Foruden Domen huser Århus Ø også over et havnebad. Et ganske velbesøgt sted i sommerhalvåret. Her kan du med fordel snuppe en forfriskende dukkert i sommervarmen og efterfølgende slikke sol på træarealet omkring poolen. Jeg har sågar ladet mig fortælle, at havnebadet har boder, der servicerer de tørstige og sultne badegæster. Ikke dårligt! 

Havnebadet er helt ideelt for unge og studerende. Ofte har denne aldersgruppe hverken have eller bil. Haven er ideel til et badebassin, og bilen er det bedste transportmiddel til stranden. Det er bare knapt så sjovt at være fanget i sin lille lejlighed, imens temperaturen har kysset de 25 grader. For ikke at nævne en varm bustur ud af byen med kurs mod stranden. Turen hjem plejer at være både ufattelig varm, lang og fyldt med både indtørret solcreme og tarvelige mængder af sand, man på uforklarlig vis har fået slæbt sig med hjem som ubuden gæst. 
Derfor taler alle argumenter for et besøg i havnebadet på Århus Ø!

Hvis du foretrækker havet fremfor klorvand og swimmingpool, er der endda etableret en 500 meter lange svømmebane, som går under navnet havbanen. For en rutineret – eller blot frisk – svømmer er det hurtigt og nemt at få nogle kilometrer på kontoen her. 

Med andre ord giver jeg Århus Ø mine varmeste og bedste anbefalinger. Her er dejligt at bo og mulighederne er mange!