To oddsingtips til eksperten

Hvis der er én ting som de fleste danskere elsker, så er det at smide penge på en fodbold- eller håndboldkamp i ny og næ, og er man god til det, så kan man tjene ret gode penge på det. 

Oddsing er noget de fleste danskere på et eller andet tidspunkt har gjort sig erfaringer med. Hvis du sidder derude og leder efter gode tips- og tricks til at gøre din oddsingkarriere endnu bedre, så er du kommet til det rette sted.

I denne artikel griber jeg fat i to gode overvejelser omkring det at gøre oddsing til en sideindkomst. 

Overvejelse #1 – har du tiden?

Selvom du måske ikke tænker at Esport betting, fodboldbetting- og håndboldbetting tager specielt lang tid at oddse på, så bør du alligevel lægge en del tid i at finde de rigtige kampe før, og det kan godt løbe op i en del timer, hvis du har intentioner om at gøre det til mere end bare et par hundrede kroner her- og der.

De bedste oddsere i verden bruger ikke meget tid på at spille på kampe der har en lille chance for at de vinder – de spiller på sikre kampe, og så spiller de på mange. 

Ved at gøre det på den måde minimerer du godt nok udbetalingen, men du øger til gengæld chancen for at den går hjem markant, og det er om ikke andet det vigtigste.

Overvejelse #2 – Har du nerverne til det?

Mange mennesker har ikke nerverne til oddsing. Det kræver en utrolig ro i maven at kaste sig over, da de fleste ikke kan holde ro i maven- og hovedet når de har så mange penge ude og flyve så tit. 

Hvis du er en af de mennesker der ligger vågen om natten hvis du skal ud og bruge mange penge dagen efter, så er oddsing måske ikke det rigtige arbejdsfelt for dig. 

Oddsere bliver nød til at kunne skille følelser fra deres bets, ellers ender oddsing aldrig med at være en bæredygtig levevej for dem – det er aldrig det værd at få stress i jagten på god indkomst. 

Sidst

Så bør du selvfølgelig holde virkelig meget øje med om du udvikler ludomaniske tendenser – altså spilleproblemer. Hvis du så meget som får antydningen af ludomani bør du stoppe- og søge hjælp. Ludomani er noget der kan splitte familier og ændre ens livsstil fuldstændig, og det bør man alt i alt søge væk fra.